O le a le si'i i tua?

Se si'isi'i i tuao se masini fa'apipi'i i tua o se ta'avale e fesoasoani i le siiina o mea mamafa i totonu o le moega o se loli po'o se SUV.O lenei tekinolosi fou ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua i tagata e ana loli o lo'o fa'aogaina a latou ta'avale mo le la'uina ma felauaiga mamafa.

Ole si'isi'i si'usi'u e masani lava ona aofia ai se masini fa'alelei ma se fa'avae e mafai ona si'itia ma fa'amau i lalo ile oomi ole faamau.Ole mea lea e mafai ai e tagata fa'aoga ona fa'afaigofie ona utaina ma la'u ese mea e pei o meafale, mea faigaluega, ma isi mea tetele e aunoa ma le fa'avaivai o latou tua pe mana'omia se fesoasoani mai isi.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le siʻi i tua o le mea lea e mafai ona matua fa'aitiitia le lamatiaga o le manu'a pe a fa'agaoioi mea mamafa.O le siiina e le lima o mea mamafa e mafai ona oʻo atu ai i faʻalavelave, sprains, ma isi manuʻa, ae faʻatasi ai ma le siʻitia i tua, o le faagasologa e sili atu le saogalemu ma sili atu ona lelei.

E mafai fo'i e se si'isi'i i tuasefe le taimi ma le malosi pe a oʻo i le utaina ma le laʻuina o se loli.Nai lo le fa'alagolago i le malosi o le tagata ma taumafaiga fa'aletino e si'i mea mamafa i luga o le moega o se loli, o le si'isi'i si'usi'u e faia le si'isi'i mamafa mo oe, e fa'ataga ai se fa'agasolo vave ma fa'afaigofie.

O le isi tulaga lelei o le si'isi'i si'usi'ulona fefiloi.E mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻaoga, e aofia ai le utaina ma le laʻuina o mea faufale, felauaiga mea faʻafiafia e pei o ATV ma uila afi, ma e oʻo lava i le fesoasoani i tagata taʻitoʻatasi e faʻaletonu le feoai i le tuʻuina atu o latou masini i tua o se taʻavale.

I le faaopoopo atu i nei aoga aoga, e mafai foi e se si'i si'usi'ufa'aopoopo le tau o se ta'avale.O le tele o tagata e ana loli latou te vaʻavaʻai i le faʻapipiʻiina o le siʻusiʻu siʻusiʻu o se tupe faʻaalu i totonu o latou taʻavale, aua e faʻaleleia ai le gaioiga lautele ma le faʻaogaina o le loli, e sili atu ona faatosina i tagata faʻatau i le lumanaʻi.

O le fa'ateleina o le ta'uta'ua o si'isi'i si'usi'u ua mafua ai ona fa'atupula'ia le maketi mo nei masini, ma le tele o avanoa e avanoa mo ituaiga ta'avale ma SUV.O nisi si'i si'isi'i si'usi'u ua mamanuina fa'apitoa mo nisi fa'ata'ita'iga loli, a'o isi e sili atu ona lautele ma mafai ona fa'apipi'i i luga o le tele o ta'avale.

E pei o so'o se suiga ole ta'avale, e taua tele le fa'amautinoa o lo'o fa'apipi'i lelei le si'isi'i si'usi'u ma fa'amalieina tulaga saogalemu.E fautuaina le iai o se tagata faʻapipiʻi faʻapolofesa e taulimaina le faʻapipiʻiina ina ia mautinoa o loʻo saogalemu le masini ma faʻaoga saʻo.

I le aotelega, o lesi'i i'uose fa'aopoopoga taua mo so'o se tasi e fa'aoga masani a latou loli po'o SUV mo le felauaiga o mea mamafa.O lona fa'aogagofie, fa'amanuiaga mo le saogalemu, ma le fa'aogaina e fai ai se tupe fa'aalu aoga mo i latou o lo'o va'ava'ai e fa'afaigofie a latou felauaiga ma felauaiga galuega.


Taimi meli: Mati-04-2024