Malamalama i le faʻatonuina o le tailgate

E te iloa nei malamalama e uiga i le faʻatonuina o le tailgate uʻamea?

O le si'usi'u u'amea o lo'o tatou talanoa ai i aso nei o le si'usi'u si'i fa'apipi'i e fa'apipi'i i luga o pusa pusa, loli, ma le si'usi'u o ta'avale eseese mo le utaina ma le la'uina o oloa.Faatasi ai ma le maa i luga o le laupapa e avea ma puna o le malosiaga, ona o lona faaaogaina ua sili atu ma sili atu ona taatele, o lona igoa ua lautele lautele, e pei o: taʻavale siʻusiʻu, siʻi tailgate, siʻi tailgate, hydraulic tailgate, utaina ma le laʻuina tailgate, Truck tailgate, ma isi. ., ae o loʻo i ai se igoa tuʻufaʻatasia i le alamanuia mo le tailgate.

O a vaega o le faitotoa si'usi'u ta'avale?

E masani lava, o le tailgate u'amea u'amea e aofia ai vaega e ono: puipui, laupapa u'amea, pusa eletise eletise, fa'ato'aga eletise, pusa eletise eletise ma paipa.Faatasi ai ma i latou, o le hydraulic cylinder e faia se sao i le siitiaina o oloa, aemaise lava e aofia ai le lua siʻi iʻa, lua faliu paʻu ma tasi paleni paʻu.O le galuega autu a le pa'u paleni e faapea pe a oomi le faamau i lalo ina ia pa'u ai le lagolago o le tailgate e fa'afeso'ota'i le eleele, o le pito i luma o le si'usi'u e amata ona fa'agasolo malie ifo i lalo i lalo o le gaioiga a le pa'u paleni seia latalata i le. le eleele, e mafai ai ona la'u ma la'u i lalo oloa.Sili atu mautu ma saogalemu.

E fa'afefea ona fa'aogaina le pa'u o le ta'avale

E fa la'asaga autu i le faiga o galuega o le si'usi'u: o le si'usi'u i luga, o le si'usi'u i lalo, le si'usi'u liliu i luga, ma le si'usi'u e liliu i lalo.O lona faʻagaioiga e fai lava si faigofie, aua o taʻavale taʻavale taʻavale ua faʻapipiʻiina ma se pusa eletise eletise ma se au e pulea, lua faʻamaufaʻailoga.O faʻamau e faʻailogaina i mataitusi Saina: alu aʻe, alu ifo, taʻavale i luga, taʻavale i lalo, ma isi, ma o galuega o loʻo i luga e mafai ona ausia i le na o le tasi le kiliki.

I le faagasologa o le siitia, o le tailgate o le taavale o loʻo i ai foi se galuega faʻapitoa, o lona uiga, o le hydraulic system o loʻo i ai le teuina atamai ma le manatuaga o le tulaga faʻapitoa., o le tailgate o le a otometi lava ona suia i le tulaga faʻamaumau mulimuli.


Taimi meli: Nov-04-2022